Concertagenda

6-27 juli 2023 Concertreis door Zuid-Afrika!

Eindelijk kan onze reis doorgaan! We maken een concertreis langs een aantal theaters in o.a. Pretoria, Oos-London en Kaapstad! Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Voorgaande concerten 2023

Op Zondagmiddag 26 maart 2023 waren we in Wier! In de bijzondere Ioannis Teatertsjerke (op zijn Fries) verzorgden we een uitgebreid middagconcert met pauze. ’n Musikale Reis met als primeur: een paar nieuwe Friese liedjes die we aan ons repertoire hebben toegevoegd!

Zaterdagmiddag 11 maart stonden we in de Grote of St. Janskerk in Schiedam tijdens de serie inloopconcerten. Met een programma van een uur namen we de bezoekers mee op vogelvlucht door de Lage Landen en natuurlijk Zuid-Afrika! Heerlijk om hier weer terug te zijn!

Zaterdagmiddag 11 februari 2023 verzorgden wij een concert in de serie Zaterdagmiddagconcerten in Deventer. Op een prachtige locatie: ’t Penninckshuis aan de Brink, die al in 1588 gebouwd is, ten tijde van de Renaissance. In vogelvlucht deden we ’n Musikale Reis, met prachtige muziek, teksten en foto’s van Zuid Afrika en de Lage Landen. Met een goed gevulde kerk en een geweldige akoestiek was het een feestje!

Voorgaande concerten 2022

Zaterdag 26 november stonden we in ‘Ludiek’, cultuurhuis in Strijen! Om 20 uur startten we met het eerste deel van ons programma ”n Musikale Reis’ en na de pauze uiteraard met het tweede deel! We zijn als reisleider op pad gegaan en hebben het publiek meegenomen en Zuid Afrika laten zien met foto’s op het scherm. Een geslaagde avond!

Concert in theater Ludiek in Strijen

Op zondag 16 oktober verzorgden we een (besloten) middagconcert bij de R.K. Parochie St. Augustinus in Barendrecht. Ter gelegenheid van hun 50-jarig bestaan waren we uitgenodigd om met ons programma ’n Musikale Reis de genodigden een mooie middag te bezorgen. De zaal was prachtig aangekleed en het publiek zorgde voor een gezellige sfeer… daar zijn wij altijd voor in!

Op zondag 11 september gingen we naar Noord-Beveland, om precies te zijn naar het schilderachtige Katse Kerkje! Op uitnodiging van Culturele Vereniging NUT-Noord Beveland mochten we het spits afbijten van het culturele seizoen 22/23. Het was een geslaagd eerste concert met ’n Musikale Reis’ in het prachtige Zeeland: met een Zuid-Afrikaanse lekkernij bij binnenkomst, prachtig weer en een goed gevulde zaal met enthousiast publiek. De organisatie deelde dit bericht op facebook:

Het filmpje kun je bekijken en beluisteren via de volgende link: https://fb.watch/fHSVFD2isg

Zaterdag 20 augustus waren we te gast in de prachtige Trinitatiskapel in Dordrecht! We waren opgenomen in de serie zomeravondconcerten en hebben een ‘Musikale Reis’ met klassieke en dansante trekjes verklankt. Met daarin opgenomen vier nieuwe liedjes en uiteraard ondersteund door de prachtige foto’s op het scherm zoals u van ons gewend bent. En na afloop een gezellig samenzijn met lekkere drankjes, verzorgd door de ‘Huisbewaarder’ van de kapel…

Zaterdagmiddag 11 juni 2022 stonden we in Fryslân! Daar gaven we een concert in het Kloosterkerkje in Kortehemmen, een schilderachtige locatie met een prachtige akoestiek…

Een goed gevulde kerk met een kijkje op het beamerscherm tijdens ‘Illusie’

Donderdag 12 mei gaven we een lunchconcert voor medewerkers van een bedrijf in Ridderkerk. Tijdens hun lunchpauze verrasten we ze in een bijzondere locatie: pop-up restaurant Clementine!

Zaterdagavond 27 maart was het zover: ons lang verwachte (en dankzij corona diverse keren uitgestelde) concert in ’t Regthuys in Nieuwkoop! Wat een prachtige locatie, met zelfs nog een oud schavot onder het podium (nu een wijnkelder gelukkig…). Een heerlijke avond met een geweldig publiek! We waren allemaal blij dat het eindelijk weer eens kon, een echt concert… 😉

Facebook
YouTube
YouTube